6. Festival estetike Abeceda ljepote – u samom centru grada Zagreba

Press

S ciljem približavanja svijeta ljepote posjetiteljima i zaljubljenicima u estetiku i 6. Festival estetike Abeceda ljepote održat će se u hotelu Dubrovnik u samom centru grada Zagreba.

Razni brendovi estetske industrije predstaviti će se u izlagačkom dijelu, panel raspravama i edukacijama za profesionalce iz kojih izdvajamo radionicu dr. Marie Škornjak.

Poseban ovogodišnji program su estetski tretmani u kojem posjetitelji mogu rezervirati termin za  konzultacije i informiranje o željenom estetskom tretmanu s predstavnikom renomirane poliklinike. Svi zaljubljenici u kozmetičke proizvode i estetske usluge mogu vidjeti, naučiti i kupiti tretmane za njegu lica i tijela uz posebne popuste. Izdvajamo radionicu NugenesisNails s kojim će tvoji nokti zablistati prema zadnjim trendovima.

Za mirisni dio programa i ove godine pobrinula se Hrvatska Parfemska Kuća koja priprema radionicu izrade prirodne kozmetike i parfema. Muški dio posjetitelja imati će posebnu priliku osjetiti prvi luksuzni parfem inspiriran notama agarwooda, tobaca, cognaca, mosusa, vanilije.

Parfem  Abeceda ljepote – intoniran notama najboljih svjetskih parfema, kreiran po posebnoj recepturi by Tomislav Vrbanec, prodavati će se u posebnoj  humanitarnoj akciji u prikupljanju sredstava za pomoć djeci Ukrajine. 

Prodaji će se pridružiti brojne zvijezde hrvatske estradne scene; Mia Begović, Alka Vuica, Sanja Vejnović, Petra Kraljev, Nina Kraljić, Tina Katanić i time napraviti Celebrity humanitarnu mirisnu priču.

Provedite svoj beauty vikend u Zagrebu na Festivalu estetike, uživajte u modnim revijama i svijetu ljepote, a svoje prijave napravite na službenoj web stranici festivala abecedaljepote.hr

PR

 

 

 

Primjedbe

Priče koje volite čitati...