Laura Vlahović izabrana je za Miss Beauty Hrvatske 2022.


Pobjednicom drugog izdanja izbora Miss Beauty Hrvatske 2022. proglašena je Laura Vlahović, prvom pratiljom Ema Stanić, drugom pratiljom Valerija Vlahović, a za Miss Beauty fotogeničnosti izabrana je Elena Frajt.

Mramorne stepenice Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu bile su prostor okupljanja mnoštva ljepotica Lijepe Naše, a za organiziranje projekta koji slavi i okuplja najljepše žene Hrvatske „Miss Beauty Hrvatske 2022. i Timeless Beauty 2022.“ zaslužne su organizatorice, vlasnice izbora i direkcije, modne agentice i uspješne poslovne žene Sanja Bjedov i Tamara Roglić.

Projekt se sastoji od tri svečana trenutka samoga događanja, a posvećen je ženama; ceremonije dodijele posebne nagrade „Timeless Beauty 2022.“ damama koje su ostavile veliki trag svojom unutarnjom i vanjskom ljepotom tzv. bezvremenskom ljepotom. Nagradu u obliku skulpture žene s krunom osmislio je i izradio akademski kipar i direktor umjetnosti Petar Popijač. 

U dijelu „Top Beauty“ revijalnim izlazom poznatih ljepotica koje su već odnijele kući svoju krunu i titulu najljepše podsjećamo se na te dane, ali i doznajemo gdje su danas i čime se bave. Zatim se bira nova „Miss Beauty Hrvatske 2022.“ kojoj će krunu predati prošlogodišnja Miss Beauty 2021. Marinela Grljušić.

U glazbenom dijelu programa nastupile su senzacionale glazbene gošće: „žena za sva vremena“ Zdenka Kovačiček, spektakularna Alka Vuica, operna diva Sandra Bagarić te uvijek zabavna i razigrana Renata Končić Minea. Sopranistica Bagarić jedna je od dobitnica Timeless Beauty skulpture, a ostale glazbene umjetnice nagrađene su slikom akademske slikarice Blaženke Zvonković.




Davor Garić sjajno je odradio voditeljski posao, a počasne gošće događanja bile su prošlogodišnje dobitnice nagrade „Timeless Beauty 2021.“ -  Ksenija Urličić, Mia Begović, Ana Sasso i Zdenka Kovačićek.

Za predivne odjevne kombinacije naših dama i djevojaka zaslužan je novi modni brend „BOUJEE“, dizajnerice i diplomirane modne menadžerice Brankice Capan Vučić, zatim razigrana i uvijek zanimljiva „Vibela Design“ modne kreatorice Ivane Filipović, a za male crne haljinice zaslužna je modna dizajnerica Viktorija Herman sa svojim modnim brendom „Viktoria dizajn“ uz koje su djevojke nosile sunčane naočale brendova „LIU•JO“ i „Porsche Design“ distributera i zastupnika zagrebačke „Prooptike“.

Djevojke koje su prema izboru stručnoga žirija ušle u prvih deset najljepših nosile su večernje haljine dizajnerice Mirsade Jureše, vlasnice modnog brenda „Mistic Exclusive“ s nakitom u obliku križa raznih boja za koji je zaslužan unikatni modni brend „MaYa“ darovite i talentirane Marijane Petrović, ujedno i autorice unikatne službene krune izbora. Modni brend „Paul Green“ oduševio je svojim ručno izrađenim zlatnim sandalama u kojima su djevojke prošetale pistom.

Za blistav izgled dama i djevojaka zaslužan je „Makeover Studio“ vlasnice Brankice Capan Vučić koja je i regionalna direktorica Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije za 2023. godinu i njezine kćerke službene make up artistice Izbora za Miss Beauty Hrvatske, iznimno talentirane Vivian Vučić koja stvara čuda svojim make up kistom.  

Za vrhunske frizure svih izvođača  pobrinuo se lanac frizerskih salona „Studio Marcela“ vlasnice Jadranke Pezo, ujedno i jedne od članica stručnog žirija.

Scenografiju s mnoštvom crno zlatnih balona osmislila je tvrtka „Balon Art“ vlasnice Ines Kokorić.

Predstavile su se poznate ljepotice u kategoriji Top Beauty - Jelena Katarina Kapa, Tena Čakuran, Natalija Prica, Ana Sasso, Eni Šukunda Gavrilović, Anja Ožanić, Helena Krnetić i Ivana Jurković.

Uslijedila je dodjela nagrade „Timeless Beauty 2022.“ za žene koje su svojom ljepotom i karizmom obilježile desetljeća, ostavile trajan trag te su bile i još uvijek jesu uzor mladim generacijama. Laureatkinje su bile Ivana Delač, Regina Jäger, Ivana Mandić Marković, Anja Šovagović Despot, Lucija Lugomer, Sandra Bagarić i Anđa Marić.

Manekene koji su pratili dame Top Beauty okrunjenih ljepotica i Timeless Beauty dobitnice nagrade, za tu priliku odjenuo je poznati hrvatski brend „Kotka“ sa svečanim programom odjela i smokinga.

„Tamara i ja se zahvaljujemo svim našim medijskim pokroviteljima, novinskim redakcijama, novinarima, tv kućama  i svima koji nas prate i daju nam vjetar u leđa svih ovih godina pa tako i na ovom velikom projektu koji je sastavljen od tri projekta u jednome. Ovo nije samo izbor ljepote, bavimo se ljepotom žene iznutra i izvana te porukama koje šalju tijekom svojeg javnog djelovanja. U jednoj večeri odrađujemo tri projekta: Top Beauty - okrunjene ljepotice revijalni izlaz, Miss Beauty u kojem biramo novu misicu Miss Beauty Hrvatske i Timeless Beauty u kojem dodijeljujemo nagradu izvanrednim bezvremenskim ženama koje ostavlju bezvremenski trag u vremenu i prostoru u kojem živimo. Zahvaljujemo se Željku Kastelanu i Rezidenciji Kastelan, kao i odvjetniku Silviju Hrasti koji nas svih ovih godina podržavaju, ali i svim modnim sponzorima, pokroviteljima i vama medijima jer bez svih vas ne bi bilo nas“, istaknula je Sanja Bjedov.

Tekst: autorica bloga

Fotografije: Tomislav Beroš

 

 

 

Primjedbe

Priče koje volite čitati...