U NADREALNOJ ATMOSFERI PREDSTAVLJENA NOVA MAYBELLINE NEW YORK THE FALSIES SURREAL EXTENSIONS MASKARA

Maybelline New York, broj 1 makeup brend na svijetu*, kombiniranjem tehnološko naprednih formula s ekspertizom postavljanja trendova u duhu New Yorka, nudi visokoefikasne i inovativne proizvode dostupne svima.

Brend je to koji je već dugi niz godina posebno ponosan na kvalitetu svojih maskara, a sada proširuje svoj portfolio najprodavanijih maskara najnovijom The Falsies Surreal Extensions maskarom.

Nova Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara pruža nadrealan efekt i postojanost do 24 sata*. Tehnologija hibridnih vlakana u formuli daje trepavicama nestvaran volumen i dužinu, naime, ova maskara čini trepavice duljima za 36%** uz 10 puta veći volumen**. Produžena heliks četkica, s dlačicama raspoređenim u obliku spirale, ujednačeno raspoređuje formulu od korijena do vrhova za izgled izduženih trepavica za 3mm.  Ako vam se sve ovo čini nadrealnim, dovoljno je reći - nadrealna tehnologija, nadrealne trepavice!

The Falsies Surreal Extensions  maskara pogodna je za osjetljive oči, za osobe koje nose kontaktne leće, i oftalmološki je testirana. Veganske je formule, bez sastojaka životinjskog porijekla.

Predstavljanje je održano u Hali Zagreb, a uz glazbeni nastup jedne od najvećih regionalnih zvijezda Sare Jo, maskaru su na originalan način predstavile influenserice Ema Luketin i Nika Pavičić te plesačica Martina Vuletić. Događanje je moderirala pjevačica Mia Čičak, poznatija pod umjetničkim imenom Miach zajedno s Emom Luketin.

The Falsies Surreal Extensions maskara je proizvod toliko nadrealan da je za njegovo predstavljanje odabran avatar! Kako metaverzum nastavlja biti nova platforma za društvenu interakciju, trendu se priključio i Maybelline New York, a avatar May je samo sljedeći korak na Maybellineovom putovanju prema istraživanju virtualnog svijeta. May se pojavljuje uz Gigi Hadid, globalnu Maybelline New York ambasadoricu, u predstojećoj kampanji za novu maskaru spajajući stvarni i virtualni svijet.


Fotografije: John Pavlish i Matej Jurčević


*Maybelline New York, broj 1 makeup brand na svijetu u 2021. godini, na osnovi službenih podataka Euromonitor International Limited, Beauty & Personal Care 2022 izvještaja, koji obuhvaća podatke o vrijednosnoj prodaji, maloprodajnim cijenama i svim maloprodajnim kanalima, za cijelu 2021. godinu.

*Potrošački test, 29 žena

**Instrumentalni test, 29 žena


Primjedbe

Priče koje volite čitati...