CRVENI TEPIH PRED ARENOM UZBUDLJIVIJI NEGO IKAD

Pulski filmski festival slavi svoj 70. rođendan. I baš u skladu s tom važnom obljetnicom, na red carpetu iz večeri u večer elegancijom oduševljavaju neke od najvećih diva hrvatskog glumišta, pa iako smo tek na pola festivala već sa sigurnošću možemo ustvrditi da osim izvrsnih filmova Pula i po modnim odabirima ne zaostaje za velikim svjetskim filmskim festivalima poput Cannesa ili Venecije.

 


Na samom otvorenju većina se glumica odlučila na crne kreacije, s pokojom iznimkom poput Barbare Nole, koja svaku večer osvoji crveni tepih sofisticiranošću i otmjenošću. Judita Franković, glumica istančanog osjećaja za modu podjednako je chic i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, baš kao i dramska prvakinja splitskog HNK Nives Ivanković, ujedno i predsjednica ovogodišnjeg stručnog žirija na Pulskom filmskom festivalu.


 

Glumica Ivana Roščić, modna veteranka, svoju ljestvicu očekivano drži vrlo visoko, a ugodno su modno iznenađenje i mlade glumice Tena Nemet Brankov i Lana Meniga.


Unaprijed se veselimo svemu onome što nas čeka na crvenom tepihu Pulskog filmskog festivala, baš kao i na filmskom platnu u Areni.

 

Fotografije: PFF press

Primjedbe

Priče koje volite čitati...