Laskavu titulu "Lice godine Zagreba 2023." osvojila je Lucija Biškup, a titulu "Best model" Klara Gavranović i Mateo Cirjak

Foto: Press

U klubu Mint održano je natjecanje ljepote za odabir najljepšeg LICA GODINE ZAGREBA 2023 i BEST MODELA ZAGREBA 2023.

Organizatorice eventa su Matea Jakopina, poduzetnica i vlasnica dućana Fashion DivaVlatka Žeko pr menager. Voditelj eventa bio je Davor Garić koji svojom profesionalnošću i šarmom oduševio publiku. 

U glazbenom dijelu programa oraspoložila nas je diva svjetskog glasa i stasa naša predivna ILIJANA  i njen total bend izvodeći svoje nove autorske pjesme. Također nastupio i naš violinist Marino Tomasović koji je svojom izvedbom oduševio publiku. Sve prisutne oduševila je Nastja svojim atraktivnim nastupom.

Foto: Press

Foto: Press

Vrhunac večeri bio je nastup našeg poznatog glazbenika, pjevača Siniše Vuce koji je svojom izvedbom podigao sve na noge. Publiku je zabavljala i trbušna plesačica Lea koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Djevojke su  prošetale i zablistale u kreacijama Dajane Mikloš, Ivanke Pavković i u večernjim haljinama Ivane Jurić dizajn.

Foto: Press

U stručnom žiriju bili su: Krešo Beljak, Neven Ciganović, Ivana Jurić, Ivana Škender, Danijela Hasanović, Ivančica Pahor, Danijel Tomić, Zoran Mačec, "Don Mateo"(Mateo Brekalo) sa kćerkom Larom, Vuco, Andrea Jelena Barešić, Marica Briški i mnogi drugi.

Stručni žiri je odlučio da je Lice godine Zagreba 2023. Lucija Biškup, a titulu Best modela osvojila je Klara Gavranović. U izboru muških modela titutu best modela osvojio je Mateo Cirjak.
Foto: Press

S obzirom da je zabava potrajala do kasnih sati, ovogodišnje natjecanje ljepote za LICE GODINE I BEST MODEL je ispunilo sva očekivanja. Organizatorice su zaželjele svim sudionicima mnogo uspjeha u daljnjoj karijeri, posebice ovogodišnjim pobjednicima te se veselimo novom izboru iduće godine.

Primjedbe

Priče koje volite čitati...